Gå til hoved-indhold

Design dit individuelle campingvognfortelt

Udform dit individuelle campingvognfortelt fra tagformen over farverne til segmenterne. Vi omsætter alt præcist for dig og kan i denne forbindelse også tage hensyn til din campingvogns situation på opstillingsstedet. For årets smukkeste tid opstår dermed et ambiente, som passer perfekt til dig.

Den gængse standard har mange – du foretrækker at være anderledes!

Med stor omhu og kærligked til detaljer fremstiller vi dit campingvognfortelt, der er konfigureret sådan som du ønsker. For os er det vigtigt, at dit telt passer til dig. Du skal kunne lide det. Du skal være helt tilpas i alle henseender: Med designet og udformningen af væggen på samme måde som med funktionerne og tagformen.

Vores kunders krav er talrige med mange versioner, og derfor udgør GÜSTO-programmet en bred vifte: Forskellige udstyrsserier og tagformer er inkluderet; desuden kompletløsninger til en overraskende fordelagtig samlet pris. Hvis du ønsker det, kan vi levere dit nye heltelt - eller dit deltelt, der er forankret til campingvognen hhv. dit fritstående deltelt.  Selv for udendørs fornøjelse under den kolde årstid er der sørget for med et vintertelt af høj kvalitet fra GÜSTO. Dertil kommer usædvanlige GÜSTO-specialiteter med præcist passende fortelte til HOBBY Landhaus-campingvogne og andre specielle mobilhjem samt opbevaringstelte eller soltag.

Udstyrsserier

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Teltdybde

Vi fremstiller dit ønsketelt – efter dine behov og optimalt tilpasset til din campingvogn. Teltdybder fra 240 cm til 350 cm er ikke noget problem for os.

Made in Germany

Individuelle og skræddersyede kvalitetsfortelte „Made in Germany“ – hvert fortelt et unikum.

GÜSTO-grundudstyr

Uafhængigt af, hvilken tagform, hvilke segmenter eller hvilken farve du vælger, får dit telt et grundudstyr, der gør dig godt rustet til at nyde din dyrebare ferietid.

Skræddersyede løsninger

Dit drømmetelt opstår efter dine ønsker til din campingvogn.

 

Planlæg dit drømmetelt

Vores højkvalitets GÜSTO campingvogne kan monteres individuelt via den innovative 3D-teltkonfigurator. Du bestemmer, og vi fremstiller dit campingvogntelt i vores teltfabrik.

Konfigurer nu