Gå til hoved-indhold

Vi fremstiller skræddersyede fortelte til HOBBY Landhaus og mobilhjem

Eget hjem på hjul – campingvognen HOBBY Landhaus repræsenterer dette som ingen anden på markedet. Klassikeren imponerer med sit umiskendelige ydre og det generøse indre. Den specielle kontur af denne usædvanlige campingvogn forudsætter en individuel tilpasning af forteltet. Dette gælder også for en række andre mobilhjem.

GÜSTO producerer individuelt efter dine behov og ønsker! Dermed kan din HOBBY Landhaus – hhv. dit flotte mobilhjem – ikke kun rulle til steder, hvor du vil tilbringe pragtfulde dage under åben himmel. Med det skræddersyede fortelt kan den i løbet af meget kort tid også forvandles til din individuelle „residens“. Med boligatmosfære, opbevaringsplads og en helt personligt flair. Du kan roligt regne med „nabolagets“ forbavsede blikke. Dette gælder naturligvis også for mange andre mobilhjem

Farvel til serieteltet! Velkommen til det skræddersyede HOBBY Landhaus fortelt!

Det karakteristiske design af HOBBY Landhaus-modellerne minder om det behagelige egne hjem. Men den specielle overgang fra tag til sidevæg kan gøre det vanskeligt at fremstille præcist passende skræddersyede fortelte. Serietelte kan ikke præstere dette. Hvis du vil have det rigtig hyggeligt, er et fortelt fra CaraVilla- eller CaraHome-udstyrsserien en god idé. Vi kan sørge for den optimale fremstilling efter mål for din campingvogn. Kun telte med gavltag er egnet til at følge campingvognens form. Det sørger for et visuelt balanceret udseende.

CaraVilla-telttyperne fascinerer frem for alt med deres enorme valgmuligheder. Farve, segmenter og tagform kan du vælge frit. Vi overtager fremstillingen efter mål! Ligegyldigt, om det drejer sig om den helt indtrukne version eller delfortelte med hhv. uden tagforlængelse: Vi tilpasser din ønskemodel til din HOBBY Landhaus campingvogn uden merpris. Vores mesterstykker fra CaraVilla-udstyrsserien og CaraHome-teltene muliggør en dybdeændring op til 350 cm og mange yderligere valgmuligheder for ønsker.

  • Ved alle helt indtrukne telte til HOBBY Landhaus op til byggeår 2011 ligger prisen ved størrelse 22.
  • Fortelte til modellen HOBBY Landhaus fra byggeår 2012 beregnes med størrelsen 17.
  • Deltelte beregner vi på baggrund af en ønskede grundflade.
  • Vi oplyser gerne priser på HOBBY Landhaus-modeller fra tidligere år efter anmodning.
  • Yderligere oplysninger om dine valgmuligheder finder du på Udstyrssiderne

Planlæg dit drømmetelt

Vores højkvalitets GÜSTO campingvogne kan monteres individuelt via den innovative 3D-teltkonfigurator. Du bestemmer, og vi fremstiller dit campingvogntelt i vores teltfabrik.

Konfigurer nu

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Teltdybde

Vi fremstiller dit ønsketelt – efter dine behov og optimalt tilpasset til din campingvogn. Teltdybder fra 240 cm til 350 cm er ikke noget problem for os.

Tilbehør

Vores tilbehør, der gør campinglivet lettere.

GÜSTO-grundudstyr

Uafhængigt af, hvilken tagform, hvilke segmenter eller hvilken farve du vælger, får dit telt et grundudstyr, der gør dig godt rustet til at nyde din dyrebare ferietid.