Gå til hoved-indhold

SHS rørsystem

SHS tillader fastgørelse af skruefri rygstangbeslag. Således kan skruingen af vægøjne på campingvognen udelades. Desuden bruger vi denne SHS-rørledning til at fastgøre en valgfri indre himmel.

Gripstop

Til telte i CaraVilla-klassen har vi udskiftet den klassiske sætskrue med GripStop-lukningen. Denne lukning klemmer røret sikkert uden at beskadige røroverfladen og dermed også galvaniseringen og den beskyttende lak. Desuden letter GripStop-lukningen konstruktionen ved simpel håndtering.

Stanglommer i baldakinen

Koblingslommer i tagets overhæng kan dækkes med ekstra stænger (baldakkspænder), som er inkluderet som standard i leveringsomfanget. De øger således tagstabiliteten og tagspændingen og giver teltet i alt et roligere stand i vejr og vejr.

Presse & kliksystem

Press & kliksystem gør det nemt at hurtigt lukke og åbne fastholdelsesstropperne på indgangsdøre eller vinduesskodde

Dobbelt doven kant

Dobbelt Faulrand betyder en ydre og en indre stofstrimmel. Ydersiden blinds Zeltabspannung. På indersiden af teltæppet eller lignende kan placeres. Dette opnår øget tæthed.

Sturmgurt

Der er forskellige monteringsmuligheder for en stormrem. Vi valgte plug-in-systemet af hensyn til holdbarhed, betjening og også for at undgå yderligere skader i tagets område. Alle CaraVilla har 2 kasseafsnit, de fritstående modeller har 4 stykker.

Overdækket gavlventilation

Den høje ventilation er en tvungen ventilation. Derfor skal det altid være åbent. Men der er øjeblikke, hvor du vil beskytte interiøret mod træk. De eksisterende eksisterende flapper kan lukkes ved hjælp af en velcro / velcro-lukning.

Aero Wedge

Caravanernes silhuetter er forskellige. Skrå til meget skrå bueformer er ikke ualmindelige. Vi udstyrer vores CaraVilla-serie som standard med Aero-kilen. Dette gør det muligt på trods af aerodynamiske Fahrzeugbugs at placere forteltets højre sidevæg lodret. En forvrængning af teltet undgås.

Svejste tagssømme

En sutur, der er stærkt påvirket af fugtighed, UV-stråling og spænding, er gavelsømmen, hvor gavlen er syet til taget. Denne søm svejses som standard og beskyttes således mod ydre påvirkninger.

Grundlag for stabilitet

Hovedrammen såvel som hjælpestængerne i hovedrammen i CaraVilla-serien er automatisk lavet af et galvaniseret stålrør i dimensionen 32 x 1,5 / 28 x 1 mm.

Gutter kanaler

Alle telte med tagoverhæng foran eller uden tagoverhæng er udstyret med regnrender på sidevæggene.

3 gange vindue

Kombinationen af gasbind / folie og klar folieklap giver optimal synlighed under alle vejrforhold. Filmklappen beskytter gasbindet mod træk, den uigennemsigtige vinduesklap lavet af PVC-belagt stof afviser det uønskede glimt fra fremmede.

Velcro kanal

Jo bedre telthuden er forbundet med teltrammen, desto mere stabil er teltet i vind og vejr. Standard er en lang velcro-kanal i taget. Valgfrit kan yderligere velcro-kanaler bestilles.

Udhængsstænger

Alle telte med tagoverhæng foran eller omgivende tag har som standard et baldaket.

Vario-suspension

Mellem de to grave kanter er GÜSTO Vario afstivning. Det giver dig den store fordel ved frit at vælge styresteder i henhold til jordforholdene. Et fleksibelt system.

Døre kan rulles op

Standardudstyret i dit CaraVilla-telt inkluderer en rullende hoveddør som standard. Vi foretrækker denne version, fordi den er lettere at håndtere, og sårbarheden er meget lavere.

Telt stillads sammenkobling

Denne enhed sikrer den optimale forbindelse mellem telt og stillads.

Vindue med udvendig klap af PVC

Alle vinduer i for- og sidevægge kan lukkes med PVC udvendige klapper.

Vinduet nuancer

Den detaljerede konfekt af GÜSTO CaraVilla-teltene kan også genkendes af vinduespanelerne. Således finder de sammenrullede klapper og døre et beskyttet og afsondret sted.

Veranda mulighed for alle segmenter

Alle segmenter kan foldes individuelt ved at åbne de vigtigste lynlåse til en veranda. Med et par enkle trin omdanner du din fortelt til en luftig veranda.

Lynlåse

Lynlåse har dele på. Vi bruger kun lynlåse med mærker. Segment lynlåse er yderligere beskyttet med overlappende bånd mod snavs og UV-stråling.

Stormstrimler udenfor

På alle modeller i CaraVilla-klassen har vi leveret standard sidestormstænger. Disse kan om nødvendigt udfyldes med en uendelig linje. Sammen med indvendige monterede stormstænder er du godt forberedt på vind og vejr.

Dobbelt gardinstang

Vi udstyrer teltene i CaraVilla-klassen med en dobbelt gardinstrip (PVC-rør) som standard. Dette giver dig mulighed for at hænge yderligere butikker ud over det uigennemsigtige gardin, der følger med standardleveringen.

Stores

Du kan vælge frit. 7 forskellige gardindesigns er tilgængelige.

Fodgænger hætte

Vi tænker ikke bare på dit telt. Med hvert telt i CaraVilla-serien får du et høje kvalitet rorkult, der er fremstillet af PVC-belagt polyesterstof på begge sider gratis.