Gå til hoved-indhold

Vores eksklusive ATRIUM-pakke til dit telt

Lys, dybde og et betagende udsyn – med ATRIUM-pakken giver du dit CaraVilla-telt en usædvanlig optik. For campingfans, der lægger vægt på det specielle, har GÜSTO med ATRIUM-pakken sammenstillet en udstyrspakke, der foruden den betagende optik også tilbyder en tydelig prisfordel. Du får fremragende ekstraudstyr ved bestilling af pakken til en meget mere fordelagtig pris end ved bestilling af enkelte elementer. Vælg ATRIUM-pakken. Dermed bliver dit CaraVilla-telt til et lysgennemstrømmet fortelt.

CaraVilla i den smukkeste form – ATRIUM-pakken til dit telt

Et væsentligt træk er de gulvdybe vinduessegmenter, som giver dit telt er helt særligt udseende. ATRIUM-pakken fås som hel- og deltelt til alle CaraVilla-telte. ATRIUM-pakken i farven tantal består principielt af et dørsegment og to gaze-/foliesegmenter. Alle øvrige segmenter er gallerisegmenter – antallet retter sig efter den ønskede tagform og den nødvendige teltstørrelse. Naturligvis kan du også vælge alle andre segmenter fra CaraVilla-serien. Et vindskørt med ventilationsindsatser er også del af leveringsomfanget. Ved konfigurationen af dit telt kan du placere alle segmenter efter dine ønsker. Leg med de talrige muligheder - derefter fremstiller vi teltet præcist efter dine oplysninger. Gallerisegmenter fås også enkeltvis og i andre farver.

Planlæg dit drømmetelt

Vores højkvalitets GÜSTO campingvogne kan monteres individuelt via den innovative 3D-teltkonfigurator. Du bestemmer, og vi fremstiller dit campingvogntelt i vores teltfabrik.

Konfigurer nu

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Teltdybde

Vi fremstiller dit ønsketelt – efter dine behov og optimalt tilpasset til din campingvogn. Teltdybder fra 240 cm til 350 cm er ikke noget problem for os.

Kvalitetssikring

Der anvendes kun materialer, der forinden har bestået vores kontroller, med en værdi og egnethed, vi er overbevist om.