Gå til hoved-indhold

Ofte stillede spørgsmål

Hvor bliver GÜSTO-telte fremstillet?

GÜSTO-telte fremstilles udelukkende i vores fabrik i Stolzenau (Niedersachsen) - fra tilskæring til slutmontering.
 

Har I en teltudstilling på fabrikken i Stolzenau?

Nej, vi har ingen udstilling på stedet. Imidlertid har mange forhandlere et prøvetelt fra GÜSTO, disse er markeret med gult i Søg forhandler. Se adresselisten for vores forhandlere, og kontakt din lokale forhandler for at høre, om han har en udstilling. Hvis forhandleren ikke har slået et prøvetelt op, ligger han i det mindste inde med en prøve af vores teltfarver og -materialer.
 

Hvordan tager jeg korrekt mål af min campingvogn?

Tag omløbs-, gavl- og gulvmål i henhold til vores nemme vejledning.
 

Hvad betyder CaraVilla?

CaraVilla er GÜSTO's premium teltklasse. CaraVilla-telte er kendetegnet ved en særlig høj kvalitet, høj nøjagtighed af pasformen til campingvognen og mange individuelle designmuligheder for kunden.
 

Hvad betyder CaraHome?

CaraHome er GÜSTO's komfortteltklasse. CaraHome-telte er også kendetegnet ved høj kvalitet og nøjagtighed af pasformen. De fås imidlertid i færre farver og segmenter end CaraVilla-telte. Nogle tilbud i Plus-programmet kan ikke kombineres med CaraHome.
 

Er der leveringstider?

Dette afhænger af den type telt, du ønsker at bestille. GÜSTO-fortelte fremstilles specielt efter dine specifikationer og ønsker. Spørg om de pågældende leveringstider.
 

Kan jeg specificere særlige ønsker, når jeg bestiller et telt?

Selvfølgelig. I CaraVilla-udstyrsserien kan du f.eks. gratis ændre farven eller typen og opdelingen af ​​segmenterne i forhold til katalogbilledet. Mod et tillægsgebyr kan vi fx tilføje en ekstra regnrendevulst eller forlænge græskanten. Du er velkommen til at henvende dig til os - vi opfylder også usædvanlige ønsker. Også i CaraHome-udstyrsserien kan vi tage højde for specielle ønsker, som f.eks. en ændring i dybden. Det er bedst, at du i denne forbindelse kontakter os eller din forhandler.
 

Hvad indgår i leveringsomfanget af et nyt telt?

Leveringsomfanget varierer med teltklassen. Hos CaraHome og CaraVilla er der foruden teltet og stellet et skørt og en hjulkasseafdækning af presenning, en overtrækshætte til campingvognens træk, opspændingsmateriale og gardiner til forvæggen. I forbindelse med CaraVilla-telte leverer vi også gardiner til sidevæggen.
 

Kan jeg købe enkelte stænger hos jer?

Ja, hos os kan du også købe enkelte stænger. Komplette stel kan vi imidlertid kun levere til GÜSTO-telte.
 

Tager I jer også af reparationer?

Ja, også i forbindelse med teltreparationer anvender vi vores mangeårige ekspertise og bruger materialer af høj kvalitet fra forteltproduktionen.
 

Leverer I også til udlandet?

For leveringer og ordrer bedes du kontakte den respektive partner i dit område, som du kan finde her på vores hjemmeside under Søg forhandler.

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Kvalitetssikring

Der anvendes kun materialer, der forinden har bestået vores kontroller, med en værdi og egnethed, vi er overbevist om.

Tilbehør

Vores tilbehør, der gør campinglivet lettere.