Gå til hoved-indhold

Pleje af materiale og telt: Top kvalitet fra start til slut

For os er kunderne og deres behov i fokus. Deres påskønnelse er vigtig for os. Derfor er kvalitet mere end bare en fremragende komponent for GÜSTO. GÜSTO realiserer kvalitetstankegangen og ser den som en drivkraft. Dette afspejles i den daglige interaktion med vores top-motiverede og erfarne medarbejdere, den solide konstruktion af vores sofistikerede produkter, det omhyggelige valg af alle anvendte materialer, pleje af teltet og selvfølgelig vores kundeorienterede service. I alt, hvad vi gør, ønsker vi at opnå det bedste. Vi elsker produkter, der er lavet til livet og ikke blot en sæson.

Håndlavet kvalitet "Made in Germany"

Vores medarbejderes unikke færdigheder skaber de bedste betingelser for håndlavet kvalitet "Made in Germany". Vi beskriver deres karakter med egenskaberne: "høj kvalitet, pålidelig og professionel".

Med vores leverandører dyrker vi langsigtede og succesrige samarbejder. Vi indgår pålidelige partnerskaber. I vores fortelte anvendes kun materialer, der har bestået de mest omfattende test på forhånd, og hvis værdi og egnethed vi er overbevist om.

Her præsenterer dig nogle vigtige materialekomponenter, der giver os sikkerhed nok til at give vores kunder GÜSTO's Sorglos-garantien på 5 år. På denne måde kan du trygt regne med vores produkters lange levetid og holdbarhed.

DIN-standarder er kvalitetsanbefalinger, som vi ser som standarder

DIN-standarder er baseret på de dokumenterede resultater fra videnskab, teknologi og erfaring. De tjener offentligheden og udvikles i forbindelse med standardiseringen. De skal forstås som henstillinger og kan anvendes. Det er imidlertid intet krav, at de anvendes. Vi bruger DIN-standarder som en rød Tråd og især i vores indkøbs- og designafdeling som værdifulde retningslinjer. Her er nogle standarder, som vi hos GÜSTO tager meget alvorligt:

 • Fortelte: DIN 8936
 • Præcisionsstålrør til stativer: DIN EN 10305-3
 • Teltstof:
  • DIN 53354 (trækstyrke)
  • DIN 53363 (rivfasthed)
  • DIN 54004 (lysægthed)
  • DIN 54071 (vejrbestandighed)
 • Lynlåse:
  • DIN 3616
  • DIN 3418
  • DIN 3419

Polyester med PVC-belægning på begge sider

Med polyesterstof med PVC-belægning på begge sider anvender GÜSTO et materiale af høj kvalitet, størstedelen af ​​vores fortelte er fremstillet af. Fordelene ved dette stof ligger i belægningens egenskaber. Belægningen beskytter fibrene i bærestoffet mod UV-lys, miljøpåvirkninger og fugt. Belægningen sikrer vandtæthed og svejsbarhed. En ekstra påført beskyttende lak sørger for længere tilsmudsningstider samt forenklet rengøring. Materialer med PVC-belægning på begge sider overbeviser med deres alsidige fordele. Med valget af disse stoffer er det ikke kun specifikationerne, der er i fokus. Anvendelses- og nytteværdien er ligeledes af største vigtighed for os.

Acryl-markisestoffer

Acryl-markisestoffer har i mange årtier været brugt i produktionen af fortelte. Imidlertid er disse stoffer også blevet til High-Tex-produkter. De hører til gruppen af udendørs tekstiler af særlig høj kvalitet. De markisestoffer, som vi forarbejder, er af 100 % i spindedysen farvet akryl. Dette betyder, at fibrene i de vævede garner allerede er gennemfarvet. Stofferne garanterer således usædvanlig høj UV-stabilitet og holdbarhed. På denne måde kan vi praktisk talt udelukke, at farverne falmer selv efter mange års UV-bestråling. 

Vores markisestoffer af høj kvalitet er kendetegnet ved sine strålende farver og strukturer; hvad enten de ses forfra eller ved gennemsyn såvel som af deres overbevisende stofmæssige og berøringsmæssige egenskaber. Markisestofferne har et fremragende beskyttelseslag. En specielt udviklet imprægnering forhindrer indtrængen af vand, fugt og snavs.

Lynlåse

Lynlåse hører til de konventionelle lukningssystemer i forteltkonstruktionen. Vores kunder ønsker, at forteltet er opdelt i flere dele, så det er nemt at slå op og tage ned. Teltdelene kan således adskilles med lynlåse og fjernes fra telttaget. Ofte overtager lynlåse ekstra funktioner på forteltet. Derfor bruger vi kun kvalitetslynlåse i forskellige versioner og lynlåsetykkelser, så lynlåsetypen matcher opgaven. Selvom lynlåsene overvejende er dækket med vejrbestandige afdækninger, anvender vi udelukkende lynlåse, der ved hjælp af særlige farvestoffer og plastgranulat kan modstå de enorme belastninger, der kommer fra mange forskellige miljøpåvirkninger.

Oversigt over fordelene

 • • Plasttandslynlås/klemmelås eller spirallås
 • • Kraftig, overalt hvor det betyder noget

Pleje

Afhængigt af belastningen kan lynlåsen blive vanskelig at åbne og lukke. Rengør lynlåsekæden og skyderen med en blød børste, og sprøjt derefter silikone-spray på. Også brug af stearinvoks kan retablere den glatte kørsel.


Vinduesfolier

Som alle andre stoffer og materialer behandler vi kun vinduesfolier, der opfylder kravene i REACH-forordningen. Det betyder: Vores vinduesfolie fremstilles i henhold til EU's strenge anvendelseskriterier og er derfor ufarlige med hensyn til sundhedsfarer og miljøskader. Vi opfylder vores kunders ønske om krystalklar folie på den bedst mulige måde ved at specificere foliens hårdhedsgrad i tæt samråd med vores leverandører, hvilket også giver mulighed for at pakke teltdelene i rullet eller foldet stand uden skader.

Oversigt over fordelene

 • Fremragende gennemsigtighed
 • Vejrbestandig
 • Gode rulle- og foldeegenskaber
 • Nem rengøring
 • Fri for tungmetaller
 • Rådbestandig
 • UV-absorberende

Pleje

Rengøres med en blød klud eller svamp og lunkent vand. Vi anbefaler ikke at bruge tilsætningsstoffer som rengøringsmiddel osv., da disse kan påvirke gennemsigtighed, fleksibilitet og levetid.


Teltstativ

For os består et fortelt altid af to hovedkomponenter: Teltdugen og teltstativet. Derfor er vi også særligt opmærksomme på teltstativet. Teltstativet har den centrale opgave at give forteltet stabilitet. På grund af denne betydning gælder det samme motto for GÜSTO CaraVilla-telte: Kun det bedste er godt nok. Ved CaraVilla-fortelte bruger vi kompromisløst kun galvaniserede stålrør i de ekstremt stabile og teleskopiske dimensioner 32 x 1,5/28 x 1 mm. Vores kunder skal kunne stole på stabiliteten af ​​deres fortelt: I deres ferietid, men også i de tider, hvor teltet uden opsyn udsættes for vind og vejr, for eksempel på udflugter. Suppleret med ekstra stænger inkluderer alle fortelte allerede et solidt og omfattende udstyr som standard.

Hvor vigtigt dette emne er for os, kan du se på, at CaraVilla-teltstængernes grundudstyr allerede inkluderer GripStop-lukningerne. Til CaraHome-fortelte tilbyder vi disse versioner som ekstraudstyr.

Oversigt over fordelene

 • Præcisionsstålrør
 • 32x1,5/28x1 mm (CaraVilla) eller 25x1/22x1 mm (CaraHome)
 • Galvaniseret
 • Overfladeforseglet
 • Beskyttet mod havvand

Pleje

Pak aldrig stængerne ned, mens de er våde og sat sammen! Før opbevaring skal stænger rengøres og gnides ind i hårdt voks. Opbevares helt tørt.


Sytråd

Sytråden indtager en central rolle og opgave i syningen og i produktionen af ​​vores GÜSTO-telte. Med stigende niveauer af UV-stråling i atmosfæren udfordres vores leverandører og vi til at udvikle løsninger, der passer til lejligheden. Med brugen af ​​nye højteknologiske farvestoffer og forbedret finish forarbejder vi sytråde med væsentligt forbedrede holdbarheds- og styrkeværdier under produktionen af ​​GÜSTO-teltene. Forskellige krav kræver forskellig sytråd. Derfor syr vi kun hovedsømmene med ekstra robust tråd ved udførelsen af ​​en dobbelt søm og selvfølgelig med over- og undertråd. Vi overlader ikke noget til tilfældighederne!

Oversigt over fordelene

 • Stærk
 • Robust
 • Øget UV-modstand

Pleje

Finishen beskytter sytråden. Vær derfor forsigtigt og omhyggelig, når du plejer sømmene. Vi anbefaler kommerciel kopattesalve til udvendig påsmøring for at opretholde tæthed og beskytte tråden.


GripStop

Vores GripStop-system er standard i alle CaraVilla-telte, hvilket gør det lettere at udfolde og fiksere rørene. Systemet kan eventuelt bestilles for CaraHome-telte mod et mindre ekstra gebyr.

Oversigt over fordelene

 • Nem spænding af rørene
 • Hhøj spændingskraft
 • Ingen skridning
 • Ingen skader på rørene

Planlæg dit drømmetelt

Vores højkvalitets GÜSTO campingvogne kan monteres individuelt via den innovative 3D-teltkonfigurator. Du bestemmer, og vi fremstiller dit campingvogntelt i vores teltfabrik.

Konfigurer nu

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Made in Germany

Individuelle og skræddersyede kvalitetsfortelte „Made in Germany“ – hvert fortelt et unikum.

Skræddersyede løsninger

Dit drømmetelt opstår efter dine ønsker til din campingvogn.