Gå til hoved-indhold

Vores anbefalede GÜSTO-telttilbehør

Mangfoldigt originalt telttilbehør fra teltmanufakturen GÜSTO gør dit nye mobile hjem til en helhed. Vi tilbyder dig talrige muligheder, som selvfølgelig også kan kombinere godt med hinanden. Når alt kommer til alt, skal dit telt altid være et udtryk for din personlige stil og effektfuldt skille sig ud fra mængden. For ikke at tale om individuel komfort og levevis.

Vintertelt NOVA

Vinterteltet Nova er den ideelle løsning til alle, der elsker sneen og den kolde årstid. Som forrum og som et opbevaringssted tilbyder modellen med sine tre størrelser altid plads nok. Ved at rulle forstykket op kan du hurtigt og nemt forvandle teltet til en sol- og vindbeskyttet terrasse.

 • Størrelser:  1 = 200 x 195 cm // 2 = 240 x 195 cm // 3 = 290 x 195 cm
 • Passer til campingvogne med en højde (teltskinne) på mellem 235 og 250 cm.
 • Består polyesterstof belagt med PVC på begge sider, let vaskbar og rådbestandigt
 • 25 x 1 mm stålstænger inkl. trykstænger (st. 1 med 2-bensstænger og st. 2 + 3 med 3-bensstænger)
 • I hver sidevæg sidder der en rund indgangsdør med bue med stalddørseffekt, fast syet skumpolstring inkl. trykstænger til optimal tætning på campingvognen
 • Til det generelle udstyr hører lynlåse med overfald, som kan spændes indvendigt eller udvendigt, græskant med øjer, stikkassedele til montering af stormremmen (stormrem valgfri)
 • Leveringsomfanget består af telt, stativ, skørt og hjulkasseafdækning, gardiner, opspændingsmateriale og opbevaringspose

Solsejl SUN-AIR-LUX

Med solsejlet SUN-AIR-LUX kan du udvide næsten alle GÜSTO-telte med en vidunderlig stor terrasse kun ved hjælp af et udhæng. SUN-AIR-LUX sættes op hurtigt og nemt. Solsejlet forbindes til forteltet via udhængsstænger, der er fastgjort på hovedstængerne med adaptere. Solsejlselementet forbindes til udhængsstænderne ved hjælp af en hulsøm og lynlås. Sidestykkerne fås som ekstraudstyr mod et tillæg. Ved hjælp af lynlåse

sættes de fast på taget. Solsejlsstængerne kan ved hjælp af forskellige adaptere

fastgøres til hovedstænger med en rørdimension på 25 mm såvel som til 32 mm. Bemærk: FUN, MAXUM, LOFT, MOVE kræver ligesom HIT specielle løsninger.

 

 • Hvis du gerne vil omdanne solsejlet til et sted med læ, tilbyder vi parvise sidevægge med store folievinduer, som kan sættes fast på solsejlet ved hjælp af lynlåse.
 • Fremstillet i polyesterstof med PVC-belægning på begge sider, fuldt vaskbart og rådbestandigt
 • Størrelse 10 - 17, dybde 240 cm
 • Stålrør 25 x 1 mm
 • Stangadapterne forbindes fast med hovedteltets stænger
 • Leveringsomfang består af solsejls-teltdug, stativ, opbevaringspose

Karnap

Du kan udvide dit telt med en karnap. Her kan teltets sidevæg bruges som skillevæg, hvis du fx har brug for ekstra plads til cykler. Men du kan også tage teltets sidevæg ud og integrere karnappen i forteltet. Karnappen er udstyret med en dør, der kan rulles til siden, og et stort udluftningsvindue. Monteringen sker via dobbelte teltskinner. Stikspænder til stormremme er formonteret (stormrem er ekstraudstyr).

Vi tilbyder karnappen i fire forskellige farvekombinationer passende til teltets dessin. Størrelsen er 145 x 230 cm (b x d), og højden i midten ca. 190 cm. Hvis du ikke er interesseret i en karnap, men overvejer at eftermontere en sådan senere, bedes du bestille en karnapskinne allerede ved bestilling af teltet! Først derefter er en efterfølgende påsætning mulig.

 • Farve: Lysegrå/midnatsblå // Farvedesign: Saphir PVC
 • Farve: Cementgrå/granitgrå // Farvedesign: Agat PVC, Coffee ACRYL, Pepper PVC, Rosso PVC
 • Farve: Lysegrå/granitgrå // Farvedesign: Curry PVC, Karmin PVC, Marin PVC, Platin PVC, Vino PVC
 • Farve: Lysegrå/midnatsblå // Farvedesign: Sunset PVC, Tantal PVC

Dørmarkise (kun til Caravilla-udstyrsserie)

Dørmarkisen beskytter teltets indgangsparti mod vind og vejr. Det praktiske tilbehør fås i matchende farver i to farvevarianter (lysegrå og betongrå) til alle teltdesigns. Dørmarkisen kan også fremstilles senere til et allerede eksisterende GÜSTO-fortelt. Til dette formål skal vi bruge dit dørsegment hos os på fabrikken.  To opstillingsstænger og tre spændestænger sørger for stabil opstilling. Forbindelsen til teltet etableres med lynlåse. Over dørmarkisens volant sidder en vulst, på hvilken en tagrender kan skubbes på.

Netindsats (kun til Caravilla-udstyrsserie)

Nu fås en netindsats til indgangsdøren. Nettet beskytter mod irriterende insekter og giver samtidig en ekstra ventilationsåbning. Græskanten på den nedre kant giver en pålidelig tætning Selvfølgelig kan netindsatsen også kombineres med dørmarkisen.


Opbevaringstelt BOX

Telttilbehør, værktøj og mange andre ting, som ikke permanent skal udsættes for vind og vejr, kan udmærket beskyttes og stuves væk i deres eget robuste opbevaringstelt. Således har du altid et godt kvarter med dig til alt, hvad der ikke skal være udendørs. Den komfortable indgang, som kan rulles op, er kun en funktion, der giver overbevisende fordele.

 • Polyesterstof med PVC-belægning på begge sider, vaskbar
 • I forvæggen findes en overdækket gavlhøjdeventilation
 • Lynlåse med overfald
 • De fire taghjørner er klargjort til fastgørelsen af en stormrem
 • Græskant med øjer
 • Farve lysegrå/granitgrå
 • Størrelse 170 x 205 cm (b x d), stående væghøjde ca. 180 cm, mellemhøjde ca. 205 cm
 • 25 x 1 mm stål
 • Leveringsomfang: Teltdug, stel og opspændingsmateriale

Opbevaringstelt LUXUS AIR

Mens du opholder dig i det fri, kan du opbevare og beskytte udstyr og telttilbehør i opbevaringsteltet LUXUS AIR. Det giver dig endnu mere plads og opbevaringsrum end den ovenfor beskrevne variant Box og overbeviser ligeledes med særligt holdbart materiale og meget stærk forarbejdning.

 • Polyesterstof med PVC-belægning på begge sider, vaskbar
 • Forstykke med indgang, der kan rulles op
 • Bagstykke med stort, udklappeligt ventilationsvindue
 • De fire taghjørner er klargjort til fastgørelsen af en stormrem
 • Græskant med øjer
 • Farve lysegrå/muldvarpegrå
 • Størrelse 190 x 210 cm (b x d), stående væghøjde ca. 180 cm, mellemhøjde ca. 205 cm
 • 25 x 1 mm stål
 • Leveringsomfang: Teltdug, stel og opspændingsmateriale

Vindskørt med ventilationsindsatser

Dette vindskørt anbefales især til sæson- og helårscampister. Det består af polyesterstof med PVC-belægning på begge sider og er udstyret med låsbare myggenetindsatser. Det giver en bedre udluftning af forteltet, og der dannes mindre kondensvand, også mens du er væk.

Campingvogn-specifikt vindskørt med ventilationsindsatser

Mange campingvogne har en sænket døråbning eller en særlig skinneføring på hjulkasseafdækningen. GÜSTO tilbyder et campingvogn-specifikt skørt, der passer nøjagtigt til din campingvogn og har yderligere ventilationsindsatser.


Inderhimmel

Inderhimlen bidrager til den hyggelige atmosfære, da den dækker alle teltets tagstænger. Derudover virker luftlaget mellem himmel og telttag isolerende, hvorved dannelsen af kondensvand reduceres, og indeklimaet forbedres. Let fastgørelse via teltets tagvulst og bindebånd. Selvfølgelig skal inderhimlen matche dit fortelt. Dette betyder, at fremstillingen af inderhimlen afhænger af faconen på dit telttag. Vi vil gerne give dig oplysninger om de forteltdata, vi har brug for.

Overtrækshætte til campingvognens træk

Overtrækshætten fra GÜSTO vækker opsigt. Fremstillet af tungt presenningstof. Den giver varig og sikker beskyttelse til din campingvogns træk. Gratis i leveringsomfanget af CaraVilla- og CaraHome-udstyrsserien.

Stangspænder

Teltet bliver først stabilt, når det er sat rigtigt op. Det betyder bl.a., at teltet skal sikres korrekt medbarduner. Med stangspænderen bliver det lettere for dig at spænde teltstængerne.

Tasker

 • Telttaske (1): Perfekt til transport og til opbevaring. Rummelig taske med store udluftningsindsatser for enderne. Størrelse ca. 120 x 40 cm.
 • Stangpose (2): En holdbar taske med en stor, stabil netindsats. Ikke egnet til teltstængerne. Størrelse ca. 120 x 30 cm

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Teltdybde

Vi fremstiller dit ønsketelt – efter dine behov og optimalt tilpasset til din campingvogn. Teltdybder fra 240 cm til 350 cm er ikke noget problem for os.

Made in Germany

Individuelle og skræddersyede kvalitetsfortelte „Made in Germany“ – hvert fortelt et unikum.

Stormrem

GÜSTO sørger for at klargøre alle telte til eftermontering af stormremmen. Med et enkelt klik sættes den del af stikspændet, der sidder på stormremmen, ind i den del af stikspændet, der sidder på taget. En stabil teltpløk og en udligningsfjeder sørger for en sikker forankring i jorden. Vi tilbyder stormremmen som sæt, bestående af 2 remme, 2 udligningsfjedre og 2 teltpløkker.


Vario-Clip-elementer

Traditionelt fastgøres stativet altid ved hjælp af vægøjer, der er skruet fast til campingvognens sidevæg. Det anbefaler vi den dag i dag dem af vores kunder, hvis telte skal stå opslået i en længere periode. Skrueløse tagstangsholdere bliver stadig mere populære - en ideel løsning til rejsecamping. Vario-Clips skubbes på SHS-vulsterne og kan fastgøres på det ønskede sted. Vario-Clip-elementer giver brugervenlighed, når du vil Fastgøre dit telt til campingvognen.

Standard

Typestandard Vario-Clip-elementer passer til de fleste campingvognmodeller.

Type H

Vario-Clip-elementer af Type H er velegnet til montering af tagskinner på HOBBY-campingvogne, byggeår 2009 - 2014, og til dels Fendt fra byggeår 2011.

Type KG

Vario-Clip-elementer af Type KG er velegnet til montering af tagskinner på Knaus- og Wilk-campingvogne fra byggeår 2011 og Kabe fra byggeår 2001/2002.


Ekstra stænger

Vejret varierer afhængig af stedet. Med yderligere ekstra stænger kan du tage passende forholdsregler for at stabilisere teltet mod vind og vejr. Vores sortiment af ekstra stænger er omfattende. Din fagforhandler hjælper dig gerne videre. Vælg de passende ekstra stænger fra tabellen.

Stormstænger

Ved hjælp af stormstænger stabiliserer du væggene i dit telt, så det står mere stille i blæsten. Udnyt de telt-stativ-burrestofforbindelser, der er syet ind i mange telttyper, og brug dem til at forbinde teltstængerne med teltdugen.


Gardiner

Hvis du ikke vælger farve, når du bestiller dit CaraVilla-telt, leverer vi gardinerne automatisk i hvidt. Når du vælger ATRIUM-pakken eller gallerisegmenterne, er det kun hvide gardiner, der er mulige. De dobbelte gardinkanter giver dig i altid mulighed for at fastgøre yderligere gardiner eller forhæng til teltvinduerne. Hos CaraHome tilpasses gardinerne på forvæggen i farven til teltets valgte farve. Til vinduer i sidevæggene kan du bestille gardiner i den ønskede farve uden merpris via GÜSTO's Plusprogram.

Grafik

Blomsterrød

Blomsterblå

Orange

Azul

Muldvarpegrå

Hvid