Gå til hoved-indhold

GÜSTO - topkvalitet er summen af alle dele

Det er menneskeligt at være lidenskabelig. Hos GÜSTO står mennesker i centrum for vores handlinger.  Når I, vores kunder, i slutningen af fremstillingsprocessen modtager det fortelt, der er fremstillet i overensstemmelse med jeres ønsker, er det forinden gået gennem talrige hænder – vores medarbejderes hænder. I mange skridt og med manufakturtypisk håndarbejde har vores højt specialiserede fagpersonale fremstillet dit fortelt mit håndværksmæssig kunnen, med udsøgte materialier af høj kvalitet og meget moderne fremstillingsmetoder.

Perfektion med lang tradition

I mere end 85 år er der hos GÜSTO Zeltmanufaktur opstået individuelle og skræddersyede kvalitetsfortelte „Made in Germany“ – hvert fortelt et unikum. De viser på overbevisende måde, at individualitet og rimelige priser passer godt sammen. Med lidenskab og kompetence sætter vi alt ind på, at det fortsætter på denne måde. Dit GÜSTO-fortelt med typisk topkvalitet skal give dig glæde i mange år. Tag os ved ordet: Vi er der for dig – fra den første tilskæring indtil den sidste lynlås lukkes.

Kontinuitet og fremskridt

Virksomhedens grundlægger Friedrich Gustav Günther ville være tilfreds. Selv om meget har ændret sig siden grundlæggelsesåret 1932, er der noget, der varer ved: GÜSTO udvikler og producerer med passion og perfektion. Mens det i begyndelsen var skræddersyet sports- og fritidstøj samt rygsække, skiftede GÜSTO hurtigt til produktion af fortelte af meget høj kvalitet. Individuel fremstilling var i midtpunktet fra begyndelsen af. Kun på denne måde er det muligt at opfylde kundeønsker sømløst og fremstille fortelte, som svarer 100 procent til forestillingerne.

Individualitet frem for alt hos GÜSTO

Hvert enkelt fortelt opstår i tæt udveksling med kunden. Selve fremstillingsprocessen foregår i stor udstrækning manuelt ved hjælp af meget moderne fabrikationsteknikker. Men også allerede når man søger efter det passende telt, er der – foruden den klassiske katalogversion – meget moderne hjælpemidler til rådighed. Med vores teltkonfigurator har du mulighed for at udforme dit ønsketelt specielt og med særlig karakter i få skridt og at betragte det fra alle sider.

GÜSTO Zeltmanufaktur har udviklet sig i samme retning kontinuerligt og konsekvent siden grundlæggelsen. Med vores kvalitetsfortelte har vi skabt et navn i branchen – helt som Friedrich Gustav Günther ville have ønsket det.

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Made in Germany

Individuelle og skræddersyede kvalitetsfortelte „Made in Germany“ – hvert fortelt et unikum.

Teltkonfigurator

Vores Güsto-campingvognfortelte af høj kvalitet kan sammensættes individuelt med den innovative 3D-konfigurator. Du bestemmer, og vi fremstiller dit campingvognfortelt på vores teltværksted.