Gå til hoved-indhold

Din GÜSTO teltreparation

Når du køber en GÜSTO-markise, får du en 5-års ubekymret garanti. Helt ubekymret, kan du nyde dit telt og din ferie: uden nogen form for skænderi og skænderier. Naturligvis kundeservicen uden kompromis. For tidlige skader på materialet, den originale teltramme eller sømmene er garanteret garanteret - passende brug forudsat. Kunden er konge, og din tilfredshed er vores motivation. Hvis det er nødvendigt med en reparation, modtager du kvalitet "Made in Germany".

I alle tilfælde tilbyder GÜSTO dig også en højt kvalificeret teltreparation. Har du nogen skade på din fortelt? Er der i løbet af tiden udviklet skader under lange missioner? Eller måske vil du foretage en ændring? Kontakt os med tillid. Vi vil med glæde give dig et omkostningsoverslag på forhånd og for eksempel også i forbindelse med forsikringsskader.

Reparationsperioden er normalt to uger uden for sæsonen. I sæsonen kan det af forståelige grunde være meget længere. Vi beder dig derfor kontakte os med din anmodning om teltreparation, hvis det er muligt i månederne august til december.

Naturligvis er presserende reparationer altid mulige efter aftale. Fordi her er den maksimale reparationstid normalt meget kortere.

Tal med os. Vi ser frem til at hjælpe dig også i dette vigtige servicesegment.