Gå til hoved-indhold

Sammenstilling af ønsketelt: Med GÜSTO 3D-teltkonfiguratoren

Med vores 3D-teltkonfigurator kan du uden meget besvær sammenstille dit ønsketelt helt let og individuelt . Dermed giver vi dig mulighed for frit at håndtere farver, tagformer, vægsegmenter og tilbehør. På den virtuelle 3D-fremstilling ser du, hvordan dit ønsketelt præsenterer sig fra forskellige sider. Og du kan gemme dit resultat. På denne måde kan du konfigurere forskellige telte og bede om et overslag på dem fra os eller Deres GÜSTO-fagforhandler.


Navigation

Du kan rotere den virtuelle 3D-repræsentation med din mus. De to mørkegrå knapper "+" og "-" gør det muligt for dig at forstørre eller formindske 3D-displayet.Kontaktformular

Internet Explorer / Edge

Konfiguratoren kan ikke vises i din internetbrowser. Brug venligst Firefox, Google Chrome eller en anden browser i Chrome-familien.

5 års garanti

Vi har så meget tillid til vores produkters kvalitet, at vi seriemæssigt giver en fem års GÜSTO-Sorglos-garanti på vores campingvognsfortelte.

Dit GÜSTO-team

Ved spørgsmål er vi kun et opkald væk. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål på
+45 97 19 17 98

Teltdybde

Vi fremstiller dit ønsketelt – efter dine behov og optimalt tilpasset til din campingvogn. Teltdybder fra 240 cm til 350 cm er ikke noget problem for os.

Tilbehør

Vores tilbehør, der gør campinglivet lettere.

Skræddersyede løsninger

Dit drømmetelt opstår efter dine ønsker til din campingvogn.